За нас

Врати byDoor

За нас

Добре дошли в byDoor – вашият надежден партньор за блиндирани и интериорни врати в България!

Ние сме водещ вносител на турски блиндирани врати под марката „byDoor“ и плътни интериорни врати Variodor. С години опит в индустрията ви предоставяме най-висококачествени продукти , които да отговарят на вашите изисквания . 

В byDoor, клиентите са в сърцето на всичко, което правим. Всеки клиент е уникален, затова всяка блиндирана врата може да бъде изработена индивидуално, според техните предпочитания и нужди. Разбираме, че вратите не са просто функционален елемент, а също така и важна част от интериора на дома или офиса. Затова предоставяме възможности за индивидуално проектиране на интериорните врати и разнообразни видове остъкления, за да се съобразим с вашите предпочитания.

С нашата обхватна мрежа от партньори и доставчици, достигаме до всяка точка в България. Ние сме тук, за да ви предложим не само висококачествени продукти, но и изключително обслужване. Заложете на byDoor и усетете разликата!

Благодарим ви, че избрахте нас за вашите врати и ние с нетърпение очакваме да ви помогнем да направите вашия дом или офис перфектен и безопасен с нашите продукти.

Потърсете представители

byDoor е динамично развиваща се компания на българския пазар, предлагаща богата гама от висококачествени блиндирани и интериорни врати. Ние се стремим да осигурим на клиентите си не само естетически красиви и функционални решения, но и гаранция за сигурност и комфорт.

Национално покритие:

За да ви улесним в избора и покупката на врати, разполагаме с магазини в големите градове на страната.

Превъртай